Print

Afișe

Afișele sunt utile pentru decorare, informare sau prezentare, se pot printa pe diferite suporturi ca și hârtia, autocolant sau PVC.

Autocolant PVC

Autocolantul PVC este o folie albă sau transparentă sau colorată, cu suprafața lucioasă sau mată. Se poate aplica cu ușurință pe suprafețe plane ca: sticlă, metal, plastic rigid, pal. Este rezistentă la apă.

Etichete PVC

Aplicabilitatea vastă a acestor etichete permite folosirea lor pe orice tip de suprafată; Etichetele pot fi colorate și decupate în orice formă și aplicate pe mașină, mobilă, perete, sticlă și multe alte suprafețe. Acestea se printează pe autocolant PVC și conferă protecție și un aspect mat sau lucios, în funcție de preferințe.

Mesh

Mesh-ul publicitar este realizat dintr-un material plastic micro-perforat și te va ajuta să promovezi produsul sau servicul dorit. Se poate realiza pe orice dimensiune.

Print indoor și outdoor

Suportul se alege în funcție de nevoia clientului: banner, mesh, autocolant, hartie, canvas etc.

Tablou canvas

Tablourile canvas sunt potrivite pentru a decora spațiile în care vă petreceți timpul pentru a da o pată de culoare, fie că este vorba despre living, bucătărie sau birou, tablourile canvas sunt un plus.

Tapet personalizat

Tapetul personalizat este potrivit pentru decorarea spațiului conform propriului stil, fie că este vorba de logo-ul firmei dvs. pe pereții biroului sau doriți să schimbați aspectul locuinței.

Windowgraphic

Window Graphic este o folie autocolant printabilă, care vă ajută să personalizați și semnalizați suprafețe vitrate cu grafică vizibilă din afară. Avantajul acestui tip de autocolant este că obstrucționează într-un grad redus vizibilitatea din interior, putând fi realizate imagini complexe și detaliate pe suprafețe întinse.