Listare și tipar

Afișe

Afișele sunt utile pentru decorare, informare sau prezentare (postere, afișe, reproduceri tablouri și lucrări de artă, decorarea de vitrine și magazine), fiind imprimate pe hârtie mată care asigură o claritate extraordinară a printurilor.

Agende

Agenda este un instrument ce te ajută să gestionezi evenimentele importante. Personalizarea acestora cu logo-ul și mesaje publicitare le transformă într-un instrument de marketing eficient și util.

Broșuri

Broșura este o metodă universală de marketing prin care mesajul, brand-ul, produsele și serviciile sunt recepționate ușor de public.

Calendare

Calendarul este un obiect simplu și practic de care cu toții avem nevoie, iar personalizate cu logo-ul companiei și alte elemente de identitate calendarele de birou se transformă într-un mic panou publicitar așezat chiar pe biroul partenerilor pe toată perioada unui an.

Cărți de vizită

Cartea de vizită este primul element prin care se stabilește o relație de afaceri, fiind un accesoriu indispensabil în mediul de business. De aceea se impune un design în concordanță cu imaginea companiei, un aspect elegant și modern.

Cataloage

Catalogul este soluția perfectă pentru prezentarea produselor de vânzare și a listelor de prețuri, rapoarte anuale și rapoarte finale, broșuri de imagine și colaje foto. Excelent pentru evenimente private, expoziții comerciale și expoziții la scară mică.

Etichete

Eticheta este cea care vinde produsul in cele mai multe cazuri. Se pot executa pe diferite suporturi si forme.

Felicitări

Felicitări reprezintă o modalitate specială de a transmite mesajul dumneavoastra personalizat atat prietenilor, familiei, colegilor sau in cadrul unui eveniment special.c

Fluturași

Fluturașul este unul dintre cele mai utilizate variante informare, promovare sau prezentare. Produs la costuri reduse, informația imprimată ajunge foarte ușor la publicul țintă și la o masă mare de oameni.

Formulare tipizate

Formularele tipizate reprezintă documente standard care care se pot concepe conform cerintelor clientului, se pot tipări pe hârtie simplă sau pe hârtie autocopiativă.

Mape de prezentare

Mapele de prezentare sunt folosite la întâlniri cu potențiali clienți, conținând documente cu informații despre companie. Prezintă un aspect consecvent și lasă o impresie de durată.

Pliante

Pliantele proiectate și tipărite pentru nevoile companiei informează și vă promovează afacerea oriunde ar merge. Diferitele dimensiuni fac din pliante să fie ușor de distribuit și perfecte pentru a obține publicitate mărcii tale.

Reviste

Cu mai multe dimensiuni și opțiuni de finisare de lux din care să alegeți, utilizați fiecare pagină pentru a aduce cititorii dvs. mai aproape de imaginea companiei.