Design

Design grafic

Design-ul grafic reprezintă corelarea imaginilor, textului și a culorilor în concordanță cu brand-ul dvs. pentru a transmite publicului informații ușor de perceput, memorat, pe care să le coreleze cu marca sau produsele promovate.

Design publicitar

Design-ul publicitar se folosește de elemente existente precum logo, culori, tipografie în conformitate cu brand-ul pentru a promova conexiunea dintre companie, brand și consumator.

Grafică vectorială

Grafica vectorială utilizează linii, forme geometrice și puncte pentru a reprezentarea imagini la o calitate superioară, indiferent de rezoluție, conferind un aspect profesional, calitativ și curat.

Logo design

Un logo poate fi descris ca și imaginea companie dvs, fiind prima opinie pe care un potențial client și-o va forma despre brand. Design-ul potrivit inspiră încredere, profesionalism și promovează calitatea bunurilor și serviciilor oferite.

Machetare

Machetele reprezintă vizualizarea materialului de printat, încadrarea, marginile, așezarea textului, grafica, înainte de execuția printării propriu-zise. Acestea permit modificări ulterioare pentru ca podusul printat să fie conform documentului.