Producție publicitară

Casete luminoase

Casetele luminoase permit evidențierea mesajului dumneavostră cu ajutorul led-urilor. Atunci când sunt plasate în locuri adecvate, pot deveni un mod eficient de a atrage clienți noi, în special dacă afișează ceva unic sau o ofertă.

Decor auto

Print-ul profesional, colorat și de înaltă calitate utilizat în decorul auto oferă un aspect vizual plăcut și dinamic automobilului, fiind în același timp o metodă eficientă de promovare.

Decor vitrină

Decorarea vitrinelor este utilizată atât ca și element de design al companiei, cât și pentru a atrage atenția trecătorilor prin afișarea de produse sau mesaje reprezentative pentru companie.

Litere volumetrice

Literele volumetrice pot fi utilizate în interior pentru indicarea sălii de conferințe, recepției, sau sălii de spectacole, iar în exterior pentru evidențierea numelui unei companii, fiind amplasate pe clădiri, panouri, stand-uri, etc.

Panouri

Panourile permit afișarea unor informații scurte, ușor de reținut, cu impact puternic asupra publicului țintă. Printre avantajele panourilor se numără: promovarea de informații utile, atragerea de noi clienți, creșterea vânzărilor, etc.

People stopper

People stopper-ul este ideal pentru captarea atenției trecătorilor, având suprafată printabilă pe ambele părți. Este ideal pentru a promova ofertele speciale și evidenția campanii, evenimente speciale sau produse de top.

Ramă click

Rama click este utilizată ca și suport pentru expunerea de postere, afișe sau fotografii, oferindu-le protective împotriva ploilor și a vântului. Sistemul click face ca print-ul să poată fi schimbat ușor, fără a fi necesară demontarea ramei.

Poster

Posterele sunt ideale pentru publicitatea pe suprafețe mari și pentru a implementa soluții de marketing atrăgătoare pe pereți, garduri de construcție sau uși.

Semnalizare magazine

Print-ul pentru semnalizarea magazinelor se utilizează atât pentru indicarea direcției în care se află magazinul, cât și pentru indicarea unor materiale informative, direcții, promoții în interiorul magazinului.

Siglă 3D

Folosite pentru a capta și captiva, siglele 3D corespund grafic și cromatic cu forma originală. Acestea sunt folosite în spații de birouri, recepții, săli de conferință.

Sigle polistiren

Siglele de polistiren sunt utilizate în centre comerciale, birouri, spitale, săli de conferință, etc., având un cost redus de producție și impact vizual ridicat asupra publicului..

Standuri expoziționale

Standurile expoziționale sunt ideale la evenimente de prezentare, având suficient spațiu pentru promovareaactivității sau produselor. Sunt totodată și suport pentru flyere, brosuri și alte materiale publicitare

Pop-up spider

Pop-up spider este un sistem de afișaj de mari dimensiuni, construit pe un cadru de aluminiu, fiind ușor detransporat, depozitat și montat care te ajută să-ți promovezi afacerea sau evenimentul. Pop-up spiderul are rolul de a promova, decora sau prezenta afacerea sau evenimentul dorit. Se pot realiza pe mai multe dimensiuni.

Totemuri

Totemurier sunt utilizate pentru semnalizarea companiei dvs., având o bună vizibilitate stradală, care se poate realiza fără iluminare sau cu iluminare.